forsinket fly

Vi havde brug for hjælp

Vi havde brug for hjælp

Vi har to rejsende sælgere, og det er vigtigt for dem, at der er styr på alt, så når de står i lufthavnen og skal vente på fly, som er overbookede, forsinkede eller aflyste, så ryger hele deres skema i skraldespanden, og de skal oven i et nyt skema også til at stå og sørge for at sikre, at firmaet får den kompensation, som de har krav på.

De havde en god idé

Derfor har de samlet spurgt, om det ikke er muligt at bruge et firma udefra til at sikre, at kompensationen kom i hus. Det ville lette deres arbejdspres betydeligt, for det var desværre ofte, at de stod og skulle bruge rigtig meget tid og mange kræfter på selv at få en kompensation. Noget, de ikke altid har tiden til, for det er bestemt ikke det, de er ansat til.

Vi lyttede, for vores medarbejdere er gode til at komme med forslag, der kan gavne os alle sammen, og vi besluttede os for at undersøge markedet. Vi vidste nemlig ikke, at vi kunne hyre et firma til denne opgave. Der gik heller ikke lang tid, før vi fandt ud af, at den pris, der ville være ved at hyre et firma til formålet, var så meget lavere end at få vores egne medarbejdere til det.

Vi prøvede det af

Derfor havde vi aftalt med dem, at den næste, der stod med dette problem, skulle benytte sig af https://skyhelp.dk/, og så ville vi evaluere på det efterfølgende. Det var desværre ikke noget, vi skulle vente længe på.

Noget, vi dog ikke skulle vente på, det var svar vedrørende kompensationen. Den kom allerede dagen efter, og kort tid efter igen kom pengene fratrukket deres gebyr for arbejdet. Nu bruger vi dem hver eneste gang, for de er mere effektive og billigere, end vi nogensinde selv ville kunne være.