kabinekuffert

Travel light – 3 tips

Mange danskere har en tendens til at tage meget af hverdagen med sig, når de rejser – bogstavelig talt. Alt fra tøj, grej, bøger, udstyr og lignende får en plads i kufferten, også selvom det betyder ekstra udgifter til bagage. Omvendt har flere dog fået øjnene op for “travel light”-konceptet, hvor det kun er de absolut mest nødvendige ting, som kommer med. Jeg er selv en stor fan af denne måde at rejse på og har samlet tre tips til dig, der overvejer at hoppe med på vognen. 

Hold dig til én kuffert

Den bedste måde at undgå at have for meget skrammel og bras med er ved at begrænse dig selv til blot én kuffert. Træk vejret. Bare rolig. Det er ikke umuligt at få alt ned i et enkelt stykke bagage. Sidder du ned? For hvis du gerne vil udfordre dig selv, kan du overveje at nøjes med en lille kabinekuffert. Så er der ikke nogen kære mor – det handler om at prioritere. Find et stort udvalg af muligheder her

Køb tøj, når du er landet

Tøj kan være noget af det, der tager allermest plads. Vil du gerne have nok tilbage i kufferten til oplevelser, souvenirs og minder, kan du med fordel lade dit hverdagstøj blive derhjemme og købe noget, når du er landet og ankommet til din destination. Det er ikke blot praktisk, men så er der også sikret Instagram-materiale til de næste par billeder. 

Go natural

Giv dig krop en pause fra makeup, plejeprodukter mv. Ja, nogle produkter kan være rigtig fine og sunde, men nogle gange har kroppen bare brug for at trække vejret og kold tyrker. Du sparer både plads i kufferten og tid på at gøre dig selv til og klar. Og så skader det ingen at være helt naturlig fra tid til anden.