damebukser

Perfekt og stilfuld tøj

Perfekt og stilfuld tøj

For mig starter rigtig meget med de bukser, jeg har på. Et par flotte og velsiddende bukser kan gøre et helt outfit perfekt, for alting står til. Det er blot at sørge for en pæn overdel og pæne sko eller støvler, og så er det hele perfekt. For mig blive det bare endnu bedre, hvis bukserne er sorte, for det er den slags, jeg foretrækker til hver en tid.

De kan sagtens være ens

Gode bukser kan man ikke have for mange af, og for mit vedkommende gør det heller ikke noget, hvis jeg har flere, der er ens. Det er den klassiske med, at finder du et koncept, der virker, så er der ingen grund til at ødelægge det.

Fordi jeg skifter alt det andet, så er der heller ikke nogen, der vil tænke over, at alle mine bukser er den samme slags. Eller det er de i hvert fald ved at blive, for jeg køber alle mine damebukser det samme sted på nettet.

Jeg har fundet et sted, hvor bukserne nemlig er fantastiske. De sidder rigtig godt, og så skjuler de lt det, jeg ikke er så tilfreds med på min krop. Det gælder om at fremhæve det, der er noget ved og ellers skjule resten.

Et rigtig stort udvalg

Jeg fornægter på ingen måder jeans eller andre slags bukser, det kommer lidt an på mit humør, men også her leverer denne hjemmeside. Bukser med stræk, der sidder rigtig godt selv efter mange vaske, det er alles drøm, og her leverer de hver gang.

Ja det eneste minus er, at kvaliteten er så god, at jeg ikke skal købe bukser så tit. Det er ikke noget, jeg klager over, og det er jo egentlig kun med til at trække den side i en endnu bedre retning, hvis du spørger mig.