pebermynteolie

Pebermynteolie: olien med de mange egenskaber

Pebermynteolie: olien med de mange egenskaber
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Pebermynteolie er en æterisk olie, som har en række gode egenskaber. Æteriske olier udvindes fra frugtskaller, lægeplanter, særlige blomster samt barken på visse træsorter. Æteriske olier udvindes ved at presse skallerne eller ved vanddamp-destillation af planterne. Æteriske olier har mange gode egenskaber, og de kan anvendes i kosmetiske produkter, til aromaterapi og som smagsgivere i hjemmelavet slik. Og som med at andet, så betyder kvaliteten rigtig meget. For pebermynteolie mærkes det på smagen. Den kan blive lidt kedelig og svag ret hurtigt, hvis det ikke er en god olie. Lige som den kan kradse lidt for meget, hvis kvaliteten ikke er i top.

Dampbad og hjemmelavet is

Jeg bruger pebermynteolie til lidt af hvert. Det er et par dråber i brusebadet, der skal være rigtig varmt. Det renser huden og luftvejene, og så dufter det simpelthen himmelsk. Jeg føler mi ren på en helt anden måde. Jeg bruger det også til ømme muskler og led. Her masserer jeg det ind i huden, der hvor det gør ondt, og så pakker jeg husholdningsfilm om det. Ja det lyder mærkeligt, men det virker. Især hvis det kombineres med en varmepude. Det kan løsne op på en helt anden måde, og der er ikke det sted på kroppen, hvor det ikke virker.

Eller til desserter. Jeg er blevet vild med at lave min egen, hjemmelavede is. Vanilje er lidt vel kedeligt, men et par dråber pebermynteolie som den, jeg køber hos https://www.veracura.com/shop/ren-japansk-pebermynteolie-506p.html, og så er det en helt anden oplevelse. De kan nemt krydres med lidt mørke chokoladestykker, og så har du en is, der smager helt fantastisk, men som nok mest er til det voksne publikum.

Der er nærmest ingen grænser for, hvad du kan bruge denne olie på. Det er nok derfor, det er den, jeg altid skal have i huset. Den er nemlig alsidig og derfor en,der kan bruges tl det hele og det hele tiden.