æteriske olier

Olier til helbred og velvære

Olier til helbred og velvære

Der er ikke noget, der som en duft kan give en minder, ro eller få en op i gear, så det er også derfor, jeg bruger forskellige former for æteriske olier i min klinik. Det er vigtigt, at kunderne får den ultimative oplevelse af deres massage, og der er olier altså en meget vigtig del af det.

Det koster, men der er et alternativ

Det er dog en stor udskrivning, og de æteriske olier, jeg bruger, skal være af god kvalitet, så jeg er altid på jagt efter et firma, som kan levere det til mig til en god pris, for det er en stor udskrivning hver måned, og penge er jo noget, vi alle gerne vil spare

Det var derfor, jeg blev noget nysgerrig, da en massagekollega sagde, han købte alle hans æteriske olier til priser, som var langt under det som jeg gav.

Der handler jeg også nu

Jeg fik navnet på hjemmesiden, jeg gik ind på den senere samme aften, og jeg blev noget overrasket, både over det udvalg, som de havde, og den pris, som de kunne sælge varerne til. Men som altid, når det lyder for godt til at være sandt, så ringer mine alarmklokker, og jeg tvivlede på, at kvaliteten kunne være i orden, når prisen var så lav, men jeg valgte da at købe en enkelt for at se, om jeg virkelig kunne være så heldig, at kvaliteten var i orden.

Allerede nogle få dage efter kom min olie, og jeg var noget overrasket over kvaliteten, så jeg skyndte mig at bestille en masse forskellige olier. Det var en stor besparelse, og alle olier var i en rigtig god kvalitet, og mine kunder har også været meget tilfredse, så jeg ved da godt, hvor jeg handler mine olier fremover. Der er jo intet i vejen med at spare penge og så få kvalitet, service og hurtig levering af det, som jeg har bestilt.