Lydbøger

Nyd en god lydbog alle steder

Nyd en god lydbog alle steder

Jeg har altid holdt meget af at læse bøger. I min stue har jeg flere hyldemeter fyldt med bøger. Jeg kan ikke gå forbi en bogbutik uden lige at skulle ind og kigge. Som regel ender det med, at jeg kommer ud med et par bøger, som jeg bare ikke undvære. For mig findes der ikke noget bedre, end at sætte mig med en god bog og fordybe mig fuldstændigt. Forsvinde i litteraturen verden og lade mig forføre af alle de stemninger og karakter, der fylder fortællingerne ud. Jeg har altid ment, at man kan lære meget af litteraturens verden. Det er som at træde ind i spejlkabinet, hvor man se og mærke andre menneskers liv og følelser. 

Selvom det er vidunderligt at sidde en fysisk bog i sofaen, på stranden eller i parken så er der den ulempe, at man ikke kan lave andet samtidig med. I en travl hverdag, hvor der er mange gøremål, betyder det nok desværre for mange, at man ikke får læst så meget som man egentlig gerne ville. Det kan jeg i hvert fald mærke på mine egne læsevaner. Det er svært at holde fast i at sætte sig med en bog, når der f.eks. er mange praktisk ting at ordne i hjemmet. Da jeg for noget tid siden fik øjnene op for lydbøger fra politikenbooks, gik det op for mig, at jeg kunne lytte til bøger samtidig med, at jeg ordnede vaske tøj, gjorde rent eller vaskede op. Helt fantastisk!  

Jeg køber som sagt mine lydbøger hos politikenbooks, som har et super godt udvalg af romaner, krimier, faglitteratur m.m. Personligt holder jeg af at læse romaner og den sidste jeg lyttede til var “Africana” af Thomas Boberg. Med politikenbooks brede udvalg, kan du finde lige den genre, du kan lide at læse. Hvis du godt kan lide at holde dig opdateret på, hvad der sker inden for litteratur, og hvad de næste nye titler er, så er det rigtig let at finde ud af på politikenbooks hjemmeside.