mad ud af huset

Maden reddede dagen

Maden reddede dagen

Vi åbnede for 10 år siden vores hovedstadsfilial, og det skulle fejres på dagen med lidt mad til personalet og lidt godt til ganen. Men at finde catering i en god kvalitet er næsten umuligt, og at finde god mad ud af huset København er heller ikke så let, selvom der er mange flere som byder sig til.

Den perfekte levering

Jeg har alt for mange gange været skuffet, men vores afdelingschef sagde, at han havde løsningen så jeg overlod det til ham. Jeg må indrømme, at ikke kun valgte jeg den rigtige chef den dag, vi ansatte ham, men denne gang skuffede han heller ikke, for den mad, som vi fik receptionen, var langt bedre, end noget catering jeg har fået før.

Det firma, som kom og levere maden, var der præcis, og maden var rygende varm, alle retterne duftede så munden løb i vand, og de svarede beredvilligt på alle min dumme spørgsmål.

Kødet var så mørt, at knive var overflødige, og de forskellige former for tilbehør var lavet af friske råvarer. Der var ikke en finger at sætte på noget som helst, og det var også, hvad jeg hørte fra dem, som jeg snakkede med af vores medarbejdere og samarbejdspartnere, som deltog i festen.

Det hele var lækkert

Det lune brød, som blev serveret til, var med en god fast krumme og med så sprød en skorpe, at jeg næsten troede, jeg spiste kartoffelchips, så meget sprang det i munden, da jeg spiste det.

At vi fremover bruger dette firma til at levere til vores arrangementer er en selvfølge, for ikke kun leverede de mad af ypperste kvalitet, men det kom til tiden, og prisen for det hele var langt mindre end forventet, specielt for kvalitet af den kaliber. Derfor siger vi alle samstemmende, at skal du bruge mad ud af huset København, så er der kun et firma, som skal levere det hele.