Suztain

Luksus i hverdagen på badeværelset

Luksus i hverdagen på badeværelset

Et lækkert dampbad er noget, der for mig er med til at lade batterierne op. Det er mere end det daglige, hvor det er sæbe på kroppen og så skylle sig over. Det er her, jeg kan skrubbe hele kroppen og nyde den fornemmelse, der er på hele kroppen og huden bagefter. Det giver mig en fornemmelse af, at huden får en smuk glød, og den bliver lækker og glat.

Det kræver ikke så meget igen

Med en god sæbe og særligt en natursvamp, så er du i gang. Der er ikke brug for mange forskellige ting, bare de rigtige. For mig er det mærket Suztain, der gør det for mig. Helt igennem lækre produkter, der gør badet til en drøm, og som på alle måder gør underværker for min krop.

Det giver nemlig smukke sommerben, men også resten af huden kan bruge en kærlig omgang indimellem. Det er samtidig en svamp, som ikke er for hård ved huden. Der er ikke meget sjov ved at stå ud af badet og så have rød og irriteret hud bagefter.

Ikke at min hud er meget følsom, men alle, der har prøvet at skure sig grundigt med svampe, børster eller eksfolierende sæber, ved, at det kan være mere end bare hårdt ved huden. Det er det ikke her, og det efterlader bare en god fornemmelse. Lidt creme eller olie bagefter og så min morgenkåbe og et tæppe. Det er luksus.

Indkøb på nettet gør det endnu lettere at forkæle dig selv

Jeg behøver ikke en gang at lede efter det, jeg vil have, i forskellige forretninger, for jeg har fundet det hele online. Faktisk på en hjemmeside, hvor jeg også har købt tøj og sko, og nu kan jeg så udvide de indkøb med noget luksus i en helt anden kategori.

Så forkæl dig selv i badet med bæredygtig hverdagsluksus.