blikkenslager

Hverdagens helte

Hverdagens helte

Det var der engang et program på fjernsynet, som hed det, men der burde i min verden være væsentlige flere blikkenslagere med i det program, for med det klamp, jeg selv havde fået lavet i vores kælder, så var de virkelig hverdagens helte, da de kom og på forbavsende kort tid fik det hele på plads.

At finde den rette helt

Men det var dog en kamp at finde en blikkenslager, som ville kommer og kigge på det. Det var først da min gode nabo kom ind og gav mig et nummer til den blikkenslager, som han brugte både privat og til hans arbejde på skolen, at der var bid. Alle andre havde ikke tid, tog ikke telefonen, eller var noget modvillige, når de hørte, hvad der var sket.

Men ikke det firma som jeg fik nummeret til, deres kundeservice vurderede nøgternt og hurtigt, at de skulle have en ud, og det kom der så, og det gik hurtigt med at få ham ud og se på det og give os et tilbud, som vi kunne bruge til at finde ud af, om det var dem eller andre, som vi ville bruge.

De var vores valg

Vi fik et andet tilbud, og det gik derefter op for os, at det, som vi havde fået først, var klart det bedste, og den service, som de havde givet os, var også langt bedre, end hvad andre havde givet os.

Vi valgte at følge vores nabos gode råd, og det fortrød vi ikke, for det arbejde, som den blikkenslager udførte, var professionelt, meget hurtigt, og de blikkenslagere, som kom og arbejdede, var venlige og meget kompetente, noget som der åbenbart ikke er en selvfølge i branchen.

Vi fik det hele klaret på rekordtid, og det har virket upåklageligt siden, så vi er meget taknemmelige for, de kunne klare det så hurtigt og let, for det er ikke rart at skulle leve uden varme i en vinter så kold, som den der lige har været.