Kindle

Historier til børnene

Historier til børnene

Jeg har altid holdt af at læse for mine børn, og skal vi på tur, så pakker jeg altid nogle bøger. Men jeg må indrømme, jeg ikke altid orker at slæbe dem med, for det er aldrig til at vide, hvilken historie, de gerne vil høre. Derfor valgte jeg at gå over til bøger i elektronisk form. Så kan hele børnebiblioteket komme med på en gang hver gang.

Der er kun fordele ved denne løsning

Nu er det nemt at spørge, hvad de vil høre, for jeg har dem alle ved hånden. Både den, vi er i gang med lige nu, men også alle deres favoritter. De ligger nemlig alle på min Kindle. Ikke kun er det smart, at titler kan være samlet et sted, hvad der er lige så smart er, at jeg kan finde alle de børnebøger, jeg har lyst til online og så købe og downloade dem.

Heldigvis er der også plads til noget til mig selv, så min Kindle kommer med til alt efterhånden. Det er virkelig en smart opfindelse, den ligger perfekt i hånden, og den er god at læse på.

Nu bor mine krimier side om side med de bedste historier til børnene, og jeg kan nemt finde dem alle frem, alt efter hvad der skal læses.

En ny måde at læse på

Det bedste ved en Kindle – ud over størrelsen på den – er, at du kan justere den efter behov. Alt bliver nemt at læse og også læse højt. Børnene er lige så glade som jeg, for de ved, at de frit kan vælge historie hver eneste gang, og det eneste der så bliver svært, det er at blive enige om en, de begge gerne vil høre.

Sådan skal det være med børn, og det gør ikke spor, for de finder altid på en god historie til sidst.