SUMOpix

Gamle billeder på nyt lærred

Gamle billeder på nyt lærred

Der var en, som engang sagde noget med gammel vin på nye flasker, en hurtig omskrivning, og så kan du nu få gamle billeder på lærred. Ja jeg synes også selv, det lød lidt mærkeligt, da min bror sagde, at han havde fået deres bryllupsbillede op på lærred, og at det nu hang i spisestuen bag ved spisebordet.

Min nysgerrighed var vakt

Jeg kunne ikke rigtig dy mig, så dagen efter blev jeg nødt til at smutte forbi min bror til en kop kaffe efter arbejde, bare lige for at se det førnævnte billede. For mig lød det som det rene volapyk, at der var et fotografi, som var på lærred.

Jeg må dog indrømme, at jeg blev noget paf, da jeg stod i deres spisestue og kunne se det med egne øjne, hvor godt det tog sig ud på lærred. Det var jo lykkedes for dem at gøre selv min bror præsentabel, det er i sig selv en præstation.

Jeg vidste dog også med det samme, at jeg også havde nogle billeder, som jeg virkeligt godt kunne tænke mig at få op på lærred, men jeg var sikker på, at jeg ikke havde råd, for noget som var så flot, ville du ikke få billigt. Men så var der jo en rund fødselsdag lige rundt om hjørnet. Jeg trak vejret dybt og spurgte min svigerinde om, hvad de dog havde måtte betale for et sådant mesterværk, og hvem der havde lavet det, for det kunne jo ikke være billigt. Jeg blev dog noget overrasket over prisen. Desuden havde de fundet inspirationen på en blog, http://dk-trykprint.dk/, og selve billedet var lavet af sumopix.com, hvilket ikke sagde mig så meget, men nu havde jeg da noget at gå efter.

Mine nye billeder

Jeg hastede hjem og smed overtøjet, jeg kunne ikke vente med at få to minutter, så min kone og jeg kunne kigge ind på de to hjemmesider og se, om det virkelig kunne passe med priser og levering med mere, som åbenbart også havde været hurtigere end forventet.

jeg satte mig ned sammen med min kone og fik ved selvsyn set at priser og levering var så gode, som min bror og hans kone havde sagt. Slutproduktet havde jeg jo set, og jeg må have lydt som et overivrigt barn, for min kone tyssede på mig flere gange og grinede af min entusiasme.

Vi vidste, hvad jeg skulle ønske mig, når jeg nu blev 40, og hvad vi skulle ønske os til vores kobberbryllup, som også lå og lurede lige rundt om hjørnet. Fotografier af børnene sat på lærred hos SUMOpix.