Levering af frugt

Frugt og grønt en masse

Frugt og grønt en masse

Jeg ved næsten ikke, hvor jeg skal starte, for jeg kan ikke få armene ned. Det skyldes, noget så simpelt som en frugtordning jeg har været med til at få indført på arbejdet, og den har ikke kun taget mig, men også alle de andre, med storm. Det er ikke kun frisk og lækker frugt, det er også grønt som gulerødder og agurker samt nødder, der er i vores pakke, og det dækker alles behov og lidt til.

Det er en øjeblikkelig succes

De fleste kender fornemmelsen af at have brug for noget at spise, men der enten er for lang tid til frokost eller for lang tid til fyraften og aftensmaden. Her kan et stykke frugt eller grønt gøre hele forskellen, og det giver mere energi, end man lige skulle tro. Vi er ikke i tvivl om, at det her er en af de bedste ting, vi har gjort for alle ansatte.

Desuden til en pris, der er overraskende lav, når man tænker på, hvor meget luksus vi får i hverdagen. Faktisk to gange om ugen, hvor vi får vores leveringer, så vi er dækket ind hele ugen. Jeg er i hvert fald glad for, når man ser det, vi får, at vi valgte http://www.frugtcompagniet.dk/ til at være dem, der skulle levere hos os. De kan deres kram på alle områder.

En god blanding

Det skifter efter årstiderne, så vi får lidt af det hele. Bananer og æbler er dog fast inventar, og det er klart blandt det mest populære, så det passer os generelt rigtig godt. Desuden kan vi skrue ned og op, alt efter hvad vores behov er. Får vi ekstra hjælp i virksomheden, så er der også frugt til alle dem, og når der er ferie, får vi en mindre levering. 

Det er om at forkæle medarbejderne, og frugt er helt sikkert en god måde at gøre det på.