agriturismo toscana

En alternativ ferie sydpå

Turen går sydpå, det er noget mange drømmer om, når det kommer til ferien. Det er både i den kolde og våde vinter, hvor vi længes efter noget sol og varme, men det er også om sommeren, for den danske af slagsen er meget lunefuld. Det er aldrig til at vide, om den er kold og våd, eller det er måneder med hedebølge. Men jeg var ved at være træt at de sædvanlige hoteller, swimmingpools, international og dermed temmelig kedelig mad og den slags. Ja det er vel lidt afslappende, men det er bare kedeligt og egentlig ligegyldigt. Jeg kan lige så gode holde fri på den måde i min egen stue. Jeg ville prøve noget nyt. Ja jeg ville opleve noget, samtidig med at jeg ville holde fri.

En kombination, der findes

Jeg vidste ikke rigtig, hvad det var, jeg lete efter, eller om det overhovedet fandtes derude. Det var en strøtanke, der havde sat sig fast i mit hoved. Jeg kom ind på https://www.localliving.dk/agriturismo-i-italien/, og så viste jeg, at det var den ferie, jeg gerne ville holde. Noget helt anderledes, men stadig under sydens sol. Som en bondegårdsferie, men bare så meget mere eksotisk end den lags, der findes herhjemme.

For af en eller anden årsag, så er det landlige og simple liv så meget mere attraktivt, når det er i et andet land. Et sted, hvor tiden går lidt mere langsomt, end det gør i de specialiserede landbrug, der findes i Danmark.

Så jeg bestilte, og vi fik den bedste oplevelse og den bedste ferie nogensinde. For det var et smukt sted, det var fantastiske mennesker, det var nye oplevelser, og det var et roligt tempo hele tiden. Vi var ikke bare med på sidelinjen, vi var en del af det hele, en del af husholdningen og deres familie.