Bryg selv øl

Hjemmebryg er en lise for sjælen

Hjemmebryg er en lise for sjælen
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Når jeg kaster mig ud i et projekt, så er det både glæden ve at gennemføre det, men også at nyde resultatet. Jeg har bygget haveskur og et brændeskur, men fandt ud af, at det sidste egentlig bare stod tomt. Det er ellers velbygget og isoleret med en lille dør, så der måtte være et eller andet at bruge det til, nu brændet alligevel stod tørt og godt under terrassen.

Øl var den eneste løsning

Jeg har som de fleste af mit køn altid ment, at der hører sig en kasse øl hjemme i haveskuret. Sådan en har jeg som regel stående, for det er hyggeligt at kunne tage en enkelt eller byder gæsterne, når det er havesæson. Det var der tanken om, at det lille, tomme skur skulle bruges til øl. Det er bare lidt trist bare at have en kasse stående derinde og intet andet, så jeg besluttede, at intet mindre end mit eget bryganlæg kunne gøre det.

Et nyt projekt, noget jeg havde savnet et stykke tid, og det føltes som det helt rigtige. Anlæg og ingredienser til det nyeste skud på stammen af sjove hobbyer og projekter fandt jeg på nettet. Så nu skal jeg i gang med bryg selv øl.

Et lille skilt på døren

På den lille dør hænger der nu et skilt, hvor der står Mortens Ølhalle. Bag døren står mit bryganlæg, og jeg har også fået et køleskab op derinde, for det færdige resultat fortjener så meget mere end en plastkasse. Det smager nemlig så godt, at det skal behandles med den yderste respekt.

Alt takke været de ting, jeg har investeret i online. Nu er det så meget sjovere at invitere på en enkelt øl hen over grillmaden, selvom jeg gerne afslører, at det ikke er så svært at brygge sit eget, som mange ellers vil tro eller mene.