foto på lærred

Få dine billeder foreviget på et lærred i hjemmet

Få dine billeder foreviget på et lærred i hjemmet
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Findes der noget bedre end gode minder og oplevelser, som man kan tænke tilbage på med et smil på læben? Det er vigtigt at bevare disse minder og værne om dem, og hvilken bedre måde findes der til det end at få dem foreviget på ens væg? Dette er muligt hos Sumopix.com, hvor du kan få dine egne billeder på et lærred og dermed få dem op på væggen i hjemmet. 

Skab din egen kunst

Hos Sumopix.com kan du skabe din egen kunst ved at vælge dit favorit billede og få det på et lærred. Det kunne som sagt være et specielt minde, du gerne vil have foreviget, men det kan også blot være et billede, som du har fundet på nettet og godt kan lide. Hvis du dog ikke selv har et billede, så kan du i stedet kigge i deres billedbank helt gratis, hvor du kan vælge imellem et kæmpe udvalg af flotte billeder og motiver. Der findes med garanti noget, der falder i din smag og stil. 

Uanset hvilket billede du vælger, så er hele processen utrolig nem og enkel at gå til. Du skal blot uploade dit billede på din computer og dernæst vælge størrelse, format og kvalitet hos SUMOpix – nemmere bliver det ikke. Du kan vælge imellem forskellige størrelser, men du kan også vælge at få dit billede opdelt på flere lærreder og på den måde skabe en fed effekt. 

Personlig udsmykning til hjemmet 

Når du vælger at få dit foto på lærred, så får du skabt noget personlig udsmykning til hjemmet, som man sjældent finder andre steder. Det bliver unikt på en helt anden måde og vil uden tvivl skabe smil på læben. 

Når du vælger at få dit fotolærred lavet hos SUMOpix, så kan du være sikker på, at kvaliteten er i top, og at det bliver 100 % tilfredsstillende, da de gennemgår alle billeder manuelt. Du får derfor et billede, som du kan nyde i mange år frem.