E-bøger

Det mandlige perspektiv i den pirrende sex-serie

Det mandlige perspektiv i den pirrende sex-serie
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Jeg har – som millioner andre verden over – forelsket mig fuldstændig i det spændende univers med Christian Grey og Anastasia Steele. Jeg taler selvfølgelig om Fifty Shades of Grey-serien, hvor seksuelle drømme, tillid og intimitet virkelig sættes på prøve. Hele serien har været en befriende læsning at læse, fordi bøgerne er så anderledes end de typiske romaner. Da jeg læste den sidste bog, Fri, havde jeg svært ved at affinde mig med at sige farvel til det spændende univers, men mine bønner blev hørt.

 

Historien fra Christian Greys synspunkt

Flere tusinde skrev til forfatteren af trilogien, om hun ikke ville skrive hele historien fra Christian Greys synspunkt – og det ville hun gerne. Så vi blev alle sammen forkælet med endnu en bog, men denne gang var det fra Christian Greys synsvinkel. Her er det bogen ”Grey,” jeg skulle læse med stor passion.

 

Jeg var en smule bekymret for, hvorvidt bogen ville leve op til de resterende bøger. Dog skriver E. L. James fantastisk, og jeg må i den grad sige, at jeg ikke blev skuffet. Selvom handlingen var kendt i forvejen gennem de tidligere bøger, blev jeg alligevel grebet af stemningen igen. En masse nye tanker, forståelser og måder at se tingene på blev gjort til live, og jeg hørte bogen over kun fire dage.

 

Lydbog på Politikenbooks

Podcasts og lydbøger er jo superpopulære for tiden, og jeg er også selv hoppet med på bølgen. Jeg lyttede nemlig til ”Grey” som e-bog, og dette var et spændende valg. Herefter havde jeg nemlig rig mulighed for blot at lukke øjnene og lade scenerne udspille sig for mig. Jeg lyttede til e-bogen på Politikenbooks, og dette anbefaler jeg også andre at gøre. Især hvis man elskede de mere frække og sensuelle scener i de forrige bøger – for de får fuld skrue som lydbog.