bryllup i århus

De perfekte rammer til et bryllup

De perfekte rammer til et bryllup
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

En af mine rigtig gode veninder skulle giftes. En fest jeg virkelig så frem til, for bryllupper er altid festlige, og alle gæsterne er i godt humør. Men for et brudepar bliver det nemt stressende med alt det, de skal planlægge op til festen. Mange tror, at et frieri et årstid før er rigeligt med tid, men det er det sjældent.

Få styr på det praktiske

Gommen overlod det til hende at finde stedet. De delte faktisk alle opgaver op mellem sig, for de ved også, hvad den anden kan lide og syntes er en god idé. Jeg så selvfølgelig min mulighed for at være med, så jeg tilbød min hjælp. Så kunne vi både være sammen, og jeg kunne prøve at få et lille fingeraftryk på det hele. Eller i hvert fald komme med gode forslag.

Det bedste forslag, jeg kom med, var dog, at de burde holde festen og finde inspiration hos https://turbinehallen.dk/hvad-kan-vi/bryllup/. Vi var helt vilde med deres koncept fra starten af, og det blev endnu bedre, efter vi havde snakket med dem et par gange. Der var ingen tvivl om, at parret med succes kunne overlade alt det praktiske til det her sted og samtidig være sikre på, at de fik en drøm leveret.

De lytter til det hele

Alle forslag fra farvetema over pynt blev taget alvorligt fra deres side. Selvom bruden syntes, hun måske var urimelig, som brude nu en gang kan være, så blev det hele taget med et smil, og det var intet problem for dem at sikre, at det hele blev, som hun gerne ville have.

Hun fik det endelige udkast, og vi var begge tilfredse. Gommen nikkede anerkendende, og så var det en aftale. Med et sted der leverede drømmen og lidt til. Maden var perfekt, glassene blev fyldt på de rigtige tidspunkter, og der var intet at udsætte på det bryllup. Ren perfektion.